ludzie

Opinie naszych iOkularników

średnie oceny
jakość produktu obsługa klienta realizacja zamówienia jakość przesyłki polecę znajomym
5,0 5,0 4,9 5,0 5,0
(25.04.2017) gosica1210

Po raz trzeci zamówione okulary korekcyjne. Super, super, super ponownie się nie zawiodłam na zakupie. Polecam wszystkim okularnikom w Polsce. :)

(10.10.2016) Gabi89

wszystko ok . POlecam

(19.09.2016) JaBorowski

jeśli chodzi o produkt - ok. Taki sam, albo bardzo podobny widziałem, mierzyłem u optyka w moim mieście, więc wiedziałem czego się spodziewać. Soczewki okularowe trochę mnie zaskoczyły, mam sporą wadę (ponad -4 oko prawe i lewe) wybrałem soczewki standardowe i telefon od Pani z obsługi, w którym mnie namawiała, żeby wziąć wyższy indeks bo będą ładniejsze, lżejsze i cieńsze, oczywiście też nadmieniła że będą droższe i to sporo. Pomyślałem, że chce mnie naciągnąć w takich przypadkach. Pomyślałem, że zapytam o jeszcze cieńsze soczewki i o dziwo Pani stwierdziła, że nie ma potrzeby w tym przypadku, ponieważ różnica w grubości i lekkości będzie nieznaczna, więc nie ma sensu przepłacać. Czyli może nie naciągają ;) Zdecydowałem się na proponowany indeks i teraz kiedy już tydzień noszę swoje nowe okulary widzę różnicę. Jestem bardzo zadowolony z serwisu jaki proponuje ten internetowy salon optyczny. polecam.

(22.07.2016) Greg@23

zakup udany. produkt godny polecenia. obsługa: szybko i sprawnie

(05.07.2016) Anka

korekcyjne sportowe, na rower - Polecam ;)

(10.06.2016) oli89

barwione do wzoru korekcyjne Nordiki - super, polecam. Trochę czekałem, ale warto było.

(25.05.2016) jaro@

są ok. polecam

(05.05.2016) Piotr i Aśka

w samą porę, przed majówką. sprawdziły się w czasie marszu po górach,polecam fotochromy outdo

(28.04.2016) Jagoda

fajne. ok

(27.04.2016) Anka Plich

Fajne. Mój pierwszy zakup okularów korekcyjnych i chyba nie ostatnie. Widzenie - rewelacja, wszystko zgodnie z receptą. Kolor opraw bardziej intensywny niż na zdjęciu, ale to może nawet lepiej. Rozmiar opraw idealny, wcześniej pomierzyłam swoje stare okulary i zamówiłam bardzo zblizonego rozmiaru. No i cena, cena rewelacja - za podobnej klasy okulary w moim miasteczkowym optyku zapłaciłam prawie dwa razy tyle. Podsumowując: klient zadowolony ;)

(21.04.2016) lulu@

Okulary super! i dzięki za podpowiedź w sprawie barwienia.
Okulary korekcyjne converse + barwienia - wszystko na 5+

(13.04.2016) gosica1210

Moja opinia się nie zmienia co do portalu. Jak zwykle zrealizowane zamówienie doskonale. Moja opinia z 16.05.2013 ponawiam:): Okulary fantastyczne!!!! Cieszę się,że jestem Okularnikiem :) Dziękuję Państwu za stworzenie nam takiej możliwości wspaniałego wyboru :) Pozdrawiam.

(31.03.2016) lwegrowski

ok

(05.10.2015) lwegrowski

OK

(09.01.2015) arni1774

OKULARY przeciwsłoneczne OUTDO sports
kod: TR366 NX5 - Rewelka - ekstra towar , etui . szmatka ,fajnie zapakowane - błyskawiczna przesyłka ,pełna kompletacja konsultantki -naprawdę polecam innym kupować z tego salonu :)

(13.08.2014) kornel@

Kupiłem przeciwsłoneczne korekcyjne, moje pierwsze takie - są super!

(06.08.2014) Ania (Poznań)

Polecam, Polecam! okulary CZADERSKIE!

(29.07.2014) jarss

Kupiłem tu okulary już po raz kolejny i tym razem wszystko ok

(19.07.2014) KarolJ

Fajne okulary za fajną cenę! Polecam

(13.07.2014) Dlk22@

Mogłoby być trochę szybciej, ale reszta jest ok

dodaj opinię »
 
koszyk

Ilość produktów: 0
Wartość: 0 zł

przejdź »

Logowanie

zarejestruj się »